Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi copii au murit într-un incendiu, după ce mama a lăsat mâncarea pe foc şi a plecat, în Târgu Mureş

Doi copii au murit într-un incendiu, după ce mama a lăsat mâncarea pe foc şi a plecat, în Târgu Mureş

Doi copii, în vârstă de trei luni şi un an şi şase luni, au murit, astăzi, după ce un incendiu le-a cuprins casa, în Târgu Mureş.

Doi copii au murit într-un incendiu, după ce mama a lăsat mâncarea pe foc şi a plecat, în Târgu Mureş
Sursa foto: Facebook
de Sorin Tantos    |    30 Oct 2021   •   16:41

Cei doi copii se aflau în casă, atunci când mama lor, o tânără în vârstă de 20 de ani a lăsat mâncarea pe foc şi a plecat să strângă lemne împreună cu fiul ei în vârstă de patru ani.

Acesta din urmă a fost cel care a şi văzut flăcările care au cuprins casa şi a dat alarma.

Vecinii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş.

Pompierii au intervenit imediat şi au stins flăcările care cuprinseseră deja toată casa.

Din nefericire, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru cei doi copii aflaţi în interiorul casei. Aceştia au fost declaraţi decedaţi de un echipaj medical sosit la faţa locului.

Poliţiştii au deschis o anchetă.

"Astăzi, în jurul orei 14:40,  polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, la un imobil din Târgu Mureș, are loc un incendiu.

La fața locului, s-au deplasat polițiști, jandarmi și forțe I.S.U, procedându-se la lichidarea incendiului.

În urma verificărilor efectuate, în interiorul imobilului, au fost identificați doi minori, de 3 luni și 1 an si 9 luni, care, din nefericire, au fost declarați decedați.

Aceștia urmează a fi transportați la I.M.L Târgu Mureș, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor deceselor. 

În cauză, polițiștii au deschis dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul, sub supravegherea unității de parchet competente", se arată într-o informarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş.

×
Subiecte în articol: Târgu Mureș incendiu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close