Antena 3 CNN Actualitate Locale Pentru doi frați din Craiova, sala de kickboxing a devenit familie. Jandarmii le-au făcut copiilor o surpriză de Crăciun

Pentru doi frați din Craiova, sala de kickboxing a devenit familie. Jandarmii le-au făcut copiilor o surpriză de Crăciun

Pentru Maria și fratele ei, din Craiova, sala de kickboxing a devenit casă. Maria, care provine dintr-o familie cu 8 frați, și-a dorit un televizor de Crăciun.

Pentru doi frați din Craiova, sala de kickboxing a devenit familie. Jandarmii le-au făcut copiilor o surpriză de Crăciun
Sursa foto: Facebook
de Mia Lungu    |    22 Dec 2022   •   12:07

Jandarmii de la cadrul Gruparea de Jandarmi Mobila "Frații Buzești" Craiova au găsit-o pe Maria citind o carte în timp ce bea un ceai fierbinte într-o sală de kickboxing.

Maria a găsit în sport un drum pentru a depăși greutățile vieții, iar sala de antrenament i-a devenit casă. Ea provine dintr-o familie cu 8 frați, cu posibilități foarte reduse, iar de doi ani locuiește într-o încăpere amenajată în sala de sport, unde se antrenează până la epuizare.

"Maria are grijă și de unul dintre frați, Andrei, care îi urmează pasiunea pentru kickboxing. Vor să își urmeze împreună visul de a ajunge la competițiile internaționale și pentru asta se antrenează continuu. Antrenorul le-a devenit a doua familie și îi sprijină necondiționat", transmit jandarmii.

Ei au aflat că Maria își dorea un televizor pentru a urmări anumite antrenamente și competiții de kickboxing, așa că jandarmii Grupării Mobile i-au făcut o vizită surpriză și i-au îndeplinit dorința.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: jandarmi Craiova kickboxing surpriza Crăciun
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close