Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi miri din Petroşani s-au ales cu dosar penal în ziua nunții

Doi miri din Petroşani s-au ales cu dosar penal în ziua nunții

Doi miri din Petroşani s-au ales cu dosar penal în ziua nunții
Sursa foto: Foto: pixabay.com
03 Aug 2017   •   08:21

Poliţiştii din Petroşani au deschis, miercuri, un dosar penal pe numele a doi miri. Cei doi au voiau să își desfăşoare petrecerea cu aproximativ 100 de invitaţi, într-un cort amplasat pe o stradă din oraş.

Şefului Poliţiei municipiului Petroşani, Aurel Buruiană, a declarat, miercuri, că organizatorii nunţii au declarat, iniţial, că deţin autorizaţie de la Primărie pentru amplasarea cortului pe strada Plopilor, din municipiu şi au cerut răgaz pentru a prezenta documentele.

„Noi am trimis un echipaj la faţa locului, am întocmit un proces verbal, ocazie cu care organizatorul a spus că ar avea ceva documente de la Primăria Petroşani, i-am dat termen ca într-o oră să intre în legalitate, ori să elibereze drumul public, ori, dacă nu, să ne prezinte documentele respective. În caz contrar, întocmim dosar penal. Este vorba de o stradă din municipiul Petroşani”, a declarat Buruiană.

După ce a trecut timpul acordat, mirii nu au putut prezenta documentele cerute de poliţişti, astfel că a fost întocmit un dosar penal pentru blocarea cu intenţie a drumului public.

„S-a întocmit dosar penal pentru blocarea cu intenţie a drumului public, în condiţiile în care li s-a pus celor de acolo în vedere să îşi reglementeze situaţia juridică, efectiv să obţină autorizaţia prevăzută de lege sau să înlăture cortul, dar dumnealor nu au obţinut autorizaţia şi nici cortul nu l-au înlăturat. Au promis că îl vor ridica în scurt timp”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Hunedoara.

 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: miri Petrosani dosar penal cort nunta
Parteneri
Ce date personale colectează TikTok de la români
x close