Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi oameni au murit pe loc după un impact frontal devastator, într-un accident la Nisiporeşti, în Neamţ

Doi oameni au murit pe loc după un impact frontal devastator, într-un accident la Nisiporeşti, în Neamţ

Doi oameni au murit, iar alte două persoane au fost rănite, astăzi, în urma unui accident între două mașini care a avut loc pe DN 2, în afara localității Nisiporești, județul Neamț.

Doi oameni au murit pe loc după un impact frontal devastator, într-un accident la Nisiporeşti, în Neamţ
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    05 Ian 2023   •   17:02

Polițiștii Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea accident pe DN2-E85, în afara localității Nisiporești.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 69 de ani, din județul Vrancea, conducea un autoturism din direcția Suceava spre municipiul Roman ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr de 23 de ani, din Urecheni.

Deocamdată nu se cunosc condițiile în care s-a produs accidentul, acestea urmând să fie stabilite în cursul cercetării penale.

În urma accidentului un bărbat de 69 de ani și un alt pasager din același autoturism au murit. De asemenea, șoferul celeilalte mașini, un tânăr de 23 de ani și o femeie de 73 de ani, din județul Vrancea, pasager în primul autoturism au suferit răni, notează Mediafax.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

×
Subiecte în articol: accident în Neamţ Nisiporeşti
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close