Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi oameni au dispărut pe lacul Siutghiol din Mamaia și sunt căutați de scafandri. Barca lor a fost găsită răsturnată

Doi oameni au dispărut pe lacul Siutghiol din Mamaia și sunt căutați de scafandri. Barca lor a fost găsită răsturnată

Salvatorii au intervenit în această dimineață pe lacul Siutghiol din stațiunea Mamaia, după ce doi pescari au fost dați dispăruți.

de Cătălina Buzoianu    |    08 Ian 2024   •   10:29

Rudele celor doi au sunat la 112 iar echipajele ISU au început căutările, reușind să găsească ambarcațiunea celor doi pescari, răsturnată.

"Căutările sunt în desfășurare în acest moment. Un echipaj de scafandri a ieșit în larg pe lac. Ei verifică toată zona de unde au intrat cei doi pescari aseară pe lac și până în locul în care a fost găsită ambarcațiunea răsturnată.

Aseară au mai fost găsite câteva plase pescărești, dar și câteva haine, însă nici urmă de cei doi tineri pescari.

Ei au ieșit pe lac în jurul orei 19. După câteva ore bune, când rudele și cunoscuții n-au mai reușit să dea de ei, au sunat la 112, iar operațiunile au fost demarate imediat. În această dimineață, după ora 2, căutările au fost suspendate temporar și reluate în zori.

Operațiunea este îngreunată de faptul că vântul bate cu putere iar vizibilitatea este extrem de scăzută. Chiar și în aceste condiții, scafandrii vor continua să-i caute pe cei doi", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Cătălina Buzoianu.

×
Subiecte în articol: Siutghiol Mamaia lac pescari disparuti scafandri
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close