Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi oameni au murit şi trei sunt răniţi, după ce o şoferiţă de 65 de ani a ajuns inexplicabil pe contrasens, la Cilibia, în Buzău

Doi oameni au murit şi trei sunt răniţi, după ce o şoferiţă de 65 de ani a ajuns inexplicabil pe contrasens, la Cilibia, în Buzău

Tragedie pe drumul național 2B, în județul Buzău. Două persoane au murit și alte trei au ajuns la spital după un impact frontal între două autoturisme. 

Doi oameni au murit şi trei sunt răniţi, după ce o şoferiţă de 65 de ani a ajuns inexplicabil pe contrasens, la Cilibia, în Buzău
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    29 Iul 2023   •   08:26

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și încearcă să stabilească cu exactitate cauza producerii accidentului. 

Circulația în zonă a fost restricționată mai bine de două ore, timp în care s-a desfășurat cercetarea la fața locului.

Accidentul s-a produs în apropiere de localitatea Cilibia, pe o porțiune de drum drept. 

Un autoturism care circula dinspre Brăila către Buzău, condus de o șoferiță în vârstă de 65 de ani, a pătruns inexplicabil pe contrasens, acolo unde a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism care circula regulamentar.

Alte trei persoane, aflate în autoturismul care circula regulamentar, au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital. 

Pentru că unul dintre conducătorii auto a rămas încarcerat, a fost nevoie de intervenția echipajelor de la descarcerare.

"Polițiștii încearcă să stabilească cu exactitate cauza producerii acestui accident de circulație. 

Din primele date, se pare că femeii în vârstă de 65 de ani i s-a făcut rău la volan, și astfel a pătruns pe contrasens. 

Celelalte trei persoane rănite au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău, iar primele investigații arată că sunt în afara oricărui pericol", a declarat Petrică Stroe, de la ISU Buzău.

×
Subiecte în articol: accident rutier morti Buzau Cilibia
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close