Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi pietoni spulberaţi pe cea mai periculoasă trecere de pietoni din Tecuci, accident filmat de o cameră de supraveghere

Doi pietoni spulberaţi pe cea mai periculoasă trecere de pietoni din Tecuci, accident filmat de o cameră de supraveghere

Doi pietoni au fost spulberaţi de o maşină scăpată de sub control, astăzi, pe cea mai periculoasă trecere de pietoni din Tecuci.

Doi pietoni spulberaţi pe cea mai periculoasă trecere de pietoni din Tecuci, accident filmat de o cameră de supraveghere
Sursa foto: Captură video cameră de supraveghere
de Gabi Vlad    |    16 Iun 2021   •   15:50

Accidentul produs pe trecerea de pietoni, pe o stradă din Tecuci, a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Cei doi pietoni, o femeie şi un bărbat, care traversau strada pe trecerea de pietoni au fost loviţi în plin de o maşină, pe prima bandă, în timp ce pe a doua bandă, un alt şofer oprise deja pentru a le acorda prioritate.

Într-o fracţiune de secundă, şoferul unui autoturism, care nu a observat că cei doi pietoni încercau să traverseze, i-a lovit în plin.

Femeia a încercat să se ferească şi a fost aruncată în lateral, pe asfalt, în timp ce bărbatul a fost lovit în plin şi aruncat câţiva metri în aer şi apoi într-o maşină parcată.

Potrivit martorilor, localnicii au solicitat, în dese rânduri, ca trecerea de pietoni să fie semaforizată, având în vedere numărul mare de accidente produs în acel loc, însă până acum nimic nu s-a schimbat.

Cei doi pietoni loviţi pe trecerea de pietoni au fost transportaţi de urgenţă la spital, în timp ce poliţiştii au deschis o anchetă, iar şoferul este cercetat penal.

×
Subiecte în articol: accident Tecuci Galați
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close