Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi polițiști luați la bătaie de trei persoane de etnie romă în timpul unui priveghi. Agresorii neagă aceste acuzații

Doi polițiști luați la bătaie de trei persoane de etnie romă în timpul unui priveghi. Agresorii neagă aceste acuzații

Doi polițiști luați la bătaie de trei persoane de etnie romă în timpul unui priveghi. Agresorii neagă aceste acuzații
14 Feb 2018   •   19:10

Un priveghi s-a terminat cu scandal, după ce trei persoane de etnie romă au lovit doi polițiști și i-au rupt hainele unuia dintre ei. Agresorii sunt propuși pentru arestare pentru ultraj și tulburarea liniștii publice. 

”A început un scandal între ei şi acolo, în faţă la Poliţie, a început să dea în ei, i-a lovit foarte agresiv, i-am şi filmat când îi loveşte, când îi bate. Reţinuţi sunt tatăl şi trei dintre ei. Tatăl a fost lovit foarte rău şi adus la spital, a fost lovit în cap, în ficat, i s-a făcut tomograf. Spitalul a spus că a fost rănit foarte grav. Avem şi filmări cum loveşte poliţiştii”, a declarat Constantin Ştefan, un martor. 

Oamenii legii au o cu totul altă variantă. Aceștia spun că polițiștii au fost agresați atunci când au ajuns la fața locului. 

”Cei trei inculpaţi au exercitat violenţe împotriva organelor de Poliţie aflate în exercitarea atribuţiilor de serviciu care se deplasaseră la domiciliul acestora, urmare a unor solicitări formulate de către un grup de cetăţeni. În urma violenţelor exercitate de inculpaţi, organele de Poliţie au suferit leziuni traumatice, ce necesită mai multe zile de îngrijiri medicale. Comportamentul agresiv al inculpaţilor a continuat până în faţa secţiei de Poliţie, moment în care au fost imobilizaţi”, a precizat Liliana Manoliu, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi, potrivit Adevărul

×
Subiecte în articol: priveghi scandal politistii
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close