Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi tineri au murit arşi de vii în maşină, în urma unui accident grav, în Ploieşti

Doi tineri au murit arşi de vii în maşină, în urma unui accident grav, în Ploieşti

Doi tineri cu vârste de 18 și 19 ani au murit arşi de vii în maşină, noaptea trecută, în urma unui accident rutier grav produs pe strada Mihai Bravu din Ploiești. Un al treilea tănâr a reuşit să scape.

de Cristi Georgescu    |    21 Aug 2023   •   08:35

Accidentul rutier s-a petrecut în jurul orei 01:00, în timp ce tinerii se deplasau pe strada Mihai Bravu, pe sensul de mers spre Ploieşti.

Din motive încă necunoscute la acest moment, şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat violent într-un stâlp de pe marginea drumului, iar maşina a luat imediat foc.

Citeşte şi: "N-am vrut să le fac nimic rău!" | O mamă s-a aruncat împreună cu cei doi copii de la etajul unui motel din Botoşani. Unul dintre copii a murit

Şoferul, în vârstă de 18 ani, şi pasagerul aflat pe bancheta din spate, de 19 ani, care au rămas blocaţi în maşina care a ars ca o torţă, au murit carbonizaţi.

Celălalt pasager, în vârstă de 18, care se afla pe bancheta din faţă, a scăpat cu viaţă, însă a fost transportat la spital, având multiple leziuni. A reuşit să scape tocmai pentru că, în urma coliziunii, ar fi fost proiectat în afara autoturismului.

Cei trei tineri erau prieteni încă din copilărie şi locuiau pe aceeaşi stradă.

Citeşte şi: Trei tineri au murit și alți doi sunt în comă, după un accident teribil în Dorna Catrenilor: Mașina în care se aflau s-a izbit violent de un stâlp

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

"Pompierii din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Ploiești au fost solicitați să intervină în cazul producerii unui accident rutier în municipiul Ploiești, str. Mihai Bravu, care ar fi fost urmat de un incendiu la nivelul autoturismului implicat.

La locul evenimentului s-au deplasat 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanță de terapie intensivă mobilă.", a transmis ISU Prahova.

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close