Antena 3 CNN Actualitate Locale "Atât a mai rămas din maşină". Doi tineri au murit striviţi într-un Logan, după un accident în Răbăgani, Bihor

"Atât a mai rămas din maşină". Doi tineri au murit striviţi într-un Logan, după un accident în Răbăgani, Bihor

Doi tineri în vârstă de 23 şi 19 ani au murit pe loc, striviţi într-un Logan, după un accident cumplit în Răbăgani, judeţul Bihor.

"Atât a mai rămas din maşină". Doi tineri au murit striviţi într-un Logan, după un accident în Răbăgani, Bihor
Sursa foto: Facebook | Marius Simut
de Alin Tarnovschi    |    23 Ian 2023   •   12:34

Tragedia s-a produs duminică, 22 ianuarie 2023, la ora 20.50, în afara localităţii Răbăgani din judeţul Bihor.

Tânărul în vârstă de 23 de ani se afla la volanul autoturismului Dacia Logan, iar cel 19 ani se afla pe scaunul din dreapta. În maşină mai erau două fete de 14, respectiv 17 ani.

La un moment dat, din motive încă necunoscute, şoferul a pierdut controlul direcţiei, iar maşina a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de un alt autoturism.

"Polițiștii Biroului Rutier Beiuș s-au deplasat cu operativitate la fața locului, iar în urma primelor cercetări efectuate, au constatat că un tânăr de 23 de ani, din comuna Diosig, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism înspre Pocola, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus, înspre Răbăgani, de un bărbat de 34 de ani, din comuna Păuliș, județul Arad”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, Alina Fărcuța, pentru bihon.ro.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citeşte şi: O femeie şi un bărbat au murit pe loc, iar o maşină a luat foc, după un accident teribil în Sălard, Bihor

În urma accidentului, şoferul şi tânărul de 19 ani au murit pe loc, în timp ce fetele au fost rănite şi au ajuns de urgenţă la spital.

"Atât a mai rămas dintr-unul din autoturismele implicate aseară în accidentul de pe Bitii, între Rabagani si Pocola, accident soldat cu decesul a două persoane...Oameni buni, conduceți prudent. Întotdeauna cineva, cu drag, vă așteaptă acasa!", a scris Marius Simut în grupul de Facebook INFO TRAFIC BIHOR & ORADEA.

×
Subiecte în articol: accident în Bihor Răbăgani
Parteneri
Mărturii despre crima din fața Parcului Crângași din București
x close