Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi tineri au murit după ce au pescuit cu carbid, pe balta Gabru din Teleorman

Doi tineri au murit după ce au pescuit cu carbid, pe balta Gabru din Teleorman

Doi tineri și-au pierdut viața după ce au pescuit cu carbid într-un canal de pe balta Gabru din județul Teleorman. Un al treilea tânăr a fost resuscitat de medici și transportat de urgență la spital.

Doi tineri au murit după ce au pescuit cu carbid, pe balta Gabru din Teleorman
Sursa foto: trnews.ro
de Alin Tarnovschi    |    20 Iun 2020   •   09:19

Nenorocirea s-a întâmplat, noaptea trecută, în zona unui canal de deversare al bălții Gabru, cunoscut printre localnici drept 'Călugărul', situat în apropierea localității Teleormanul.

Inițial, cei trei tineri, cu vârste cuprintre între 18 și 37 de ani, respectiv un consilier local, un jandarm care lucra în București și un vecin de 18 ani, au aruncat carbid în canal pentru a prinde pește.

Cei trei au așteptat un timp pentru ca gazul toxic să se evapore, însă în momentul în care au intrat în canal li s-a făcut rău și au leșinat.

Potrivit presei locale, un bărbat de 37 de ani, consilier local, a fost singurul care a scăpat cu viață, el fiind readus la viață de medici, notează trnews.ro.

Din nefericire, pentru jandarmul de 32 de ani, fratele consilierului, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, la fel ca și în cazul tânărului de 18 ani.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs tragedia.

×
Subiecte în articol: Teleorman
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close