Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi tineri de 17 și 21 de ani au căzut într-o baltă din Vâlcea. Unul a murit, iar celălalt este resuscitat

Doi tineri de 17 și 21 de ani au căzut într-o baltă din Vâlcea. Unul a murit, iar celălalt este resuscitat

Doi tineri de 17 și 21 de ani au căzut, sâmbătă după-amiază, într-o baltă adâncă de 4 metri, într-o localitate din Vâlcea. Unul a fost găsit și a necesitat manevre de resuscitare.

Doi tineri de 17 și 21 de ani au căzut într-o baltă din Vâlcea. Unul a murit, iar celălalt este resuscitat
Sursa foto: voceavalcii.ro
de Claudia Popovici    |    21 Mai 2022   •   16:42

Mai multe echipaje din cadrul ISU Vâlcea au intervenit în localitatea Ionești pentru salvarea a doi tineri de 17 și 21 ani care au căzut într-o baltă situată în apropierea râului Olt și a lacului de acumulare.

Au fost alertați și scafandrii din cadrul ISU Olt, cei de la ISU Vâlcea aflându-se într-o misiune similară în județul Argeș.

Forțele de intervenție ajunse la locul intervenției au constatat că cei doi băieți au căzut într-o baltă excavată, cu o suprafață de cca 1000 mp și o adâncime de cca 4 m, care nu are circuit deschis cu râul Olt.

Tânărul de 17 ani a fost găsit şi scos din apă. Din păcate, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul. 

Cel de 21 de ani este în continuare resuscitat de către un echipaj medical. 

×
Subiecte în articol: Valcea tineri baltă
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close