Antena 3 Actualitate Locale Doi tineri din Dâmbovița au încercat să spargă un bancomat cu ciocanul. „Asta doar în desene animate se vede”

Doi tineri din Dâmbovița au încercat să spargă un bancomat cu ciocanul. „Asta doar în desene animate se vede”

23 Noi 2018   •   18:05
Doi tineri din Dâmbovița au încercat să spargă un bancomat cu ciocanul. „Asta doar în desene animate se vede”

Doi tineri din Dâmbovița au încercat să spargă un bancomat abia alimentat cu ciocanul. 

Problema a apărut în momentul în care au lovit bancomatul cu ciocanul fiindcă atunci s-a activat alarma. Cei doi au luat-o la fugă, fără să-și dea seama că au fost filmați. 

Unul dintre tineri are 19 ani, iar celălalt 20. Nu muncesc, dar nici nu învață pentru a avea un viitor sigur. 

Când au venit dimineaţa la serviciu, angajaţii primăriei şi-au dat seama imediat că trecuseră nişte instrusi pe-acolo. Iar când s-au uitat pe înregistrările camerelor i-au văzut pe cei doi în acţiune, potrivit stirileprotv

Spargerea i-a amuzat până şi pe anchetatori. Unul dintre suspecţi purta masca, dar celălalt a considerat că nu are nevoie să se ascundă, aşa că şi-a pus doar gluga pe cap. Amândoi au lăsat amprente pe geamuri, pe uşi şi pe bancomat, iar la camerele de supraveghere nu s-au mai gândit.

Tinerii au recunoscut totul, însă au dat vina pe alcool. 

”Copii fără minte. Au încercat cu un ciocan să spargă bancomatul. Asta doar în desene animate se vede. În realitate, nu prea”, a spus Adina Stoican, primarul comunei Bilciureşti. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close