Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi tineri au murit pe loc după ce au sărit cu o maşină într-un canal al râului Siret

Doi tineri au murit pe loc după ce au sărit cu o maşină într-un canal al râului Siret

Doi tineri au murit după ce ar fi furat o maşină şi s-au răsturnat într-un canal de scurgere al râului Siret, în zona satului Berești, comuna Sascut (Bacău).

Doi tineri au murit pe loc după ce au sărit cu o maşină într-un canal al râului Siret
Sursa foto: Antena 3
de Sebastian Bădiță    |    06 Iul 2022   •   13:42

Totul s-a întâmplat în această dimineaţă, după ce tinerii, ambii fără permis de conducere, ar fi furat o maşină înmatriculată în Finlanda şi au pornit pe ceea ce urma să le fie chiar ultimul drum.

La un moment dat, în zona satului Bereşti din Bacău, şoferul maşinii a pierdut controlul direcţiei, iar maşina a sărit în canalul de scurgere al râului. Cei doi au murit înecaţi.

"La data de 6 iulie 2022, ora 08.30, lucrătorii din cadrul SPR 5 Răcăciuni au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că în canalul de scurgere al râului Siret, la limita judeţelor Vrancea şi Bacău se observă un autoturism scufundat, având cupola la vedere.

La faţa locului s-au deplasat efective din cadrul SPR 5 Răcăciuni, Poliţiei Mun. Adjud (Vrancea), dar şi reprezentanţi ISU Bacău şi ISU Vrancea. S-a stabilit că autoturismul în cauză este înmatriculat în Finlanda.

S-au efectuat manevre pentru scoaterea din apă a autovehicului şi verificări pentru identificarea unor eventuale victime. Astfel, au fost identificate două persoane de sex masculin, un tânăr de 15 ani şi un tânăr de 22 ani, ambii din comuna Homocea, judeţul Vrancea.

S-au efectuat de către echipajele medicale manevre de resuscitare dar fără rezultat, cei doi fiind declarați decedați. Se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului", se arată într-o informare a Poliţiei.

×
Subiecte în articol: Răcăciuni Vrancea Bacău accident
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close