Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi tineri orădeni, care au ajutat la prinderea profesorului criminal din Cluj, recompensați de polițiști

Doi tineri orădeni, care au ajutat la prinderea profesorului criminal din Cluj, recompensați de polițiști

Poliţiştii le-au oferit plachete de onoare orădenilor care au ajutat la prinderea criminalului din Cluj. Doi orădeni, o femeie în vârstă de 30 ani şi un tânăr de 23 ani, au ajutat la prinderea criminalului Boné Ferenc, care a abandonat cadavrul victimei sale în localitatea Corniţel.

Doi tineri orădeni, care au ajutat la prinderea profesorului criminal din Cluj, recompensați de polițiști
de Georgiana Botez    |    Mia Lungu    |    31 Mai 2022   •   23:07

Cei doi orădeni, care au urmărit ştirile şi apelurile poliţiştilor, au reacţionat imediat, oferind informaţii preţioase, care au condus la prinderea criminalului.

Concret, orădeanca a sunat la 112 în momentul în care l-a văzut pe fugar într-un supermarket, şi a oferit detalii asupra semnalmentelor suspectului și hainelor cu care era îmbrăcat, în timp ce orădeanul a sesizat prin apel la 112 că a văzut autoturismul căutat.

Tinerii, care au cerut să nu li se dezvăluie identitatea, au fost invitaţi astăzi la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor, unde conducerea celor două instituții (IPJ Cluj și IPJ Bihor) le-a înmânat plachete de onoare, în semn de apreciere și respect pentru implicare și modul în care au acționat.

"Relația dintre poliție și societate este indispensabilă și reprezintă un element cheie într-o situație critică. În activitățile desfășurate, poliția nu este responsabilă doar în fața statului, ci și a societății, iar eficacitatea acesteia depinde în mare măsură de susținerea celei din urmă. De multe ori întâlnim evenimente, situații, misiuni sau cazuri dificile în care orice informație suplimentară poate să aibă o valoare de neimaginat. În ultimele zile ne-am confruntat cu un caz dificil, în care informațiile primite de la cetăţenii din Oradea au fost un real ajutor", se arată în comunicatul Poliţiei clujene.

Boné Ferenc, ucigaşul tinerei din Cluj, Beáta Molnár, care îi era iubită şi al cărei cadavru a fost descoperit miercurea trecută în localitatea bihoreană Corniţel, a fost prins joi seara în triajul Gării CFR Velenţa, ascuns într-un vagon dezafectat.

El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sâmbăta trecută, la Tribunalul Cluj, şi este anchetat pentru omor.

×
Subiecte în articol: criminal Cluj orădeni politisti
Parteneri
Românii vor putea călători în Turcia doar cu buletinul
x close