Antena 3 CNN Actualitate Locale În loc de petrecere, o familie din Vaslui va trebui să se pregătească de înmormântare din cauza lui Dorel, zis „Mohorel”

În loc de petrecere, o familie din Vaslui va trebui să se pregătească de înmormântare din cauza lui Dorel, zis „Mohorel”

O familie din Vaslui trece prin momente cumplite după ce stâlpul familiei a fost ucis, chiar în microbuz, de un consătean.

În loc de petrecere, o familie din Vaslui va trebui să se pregătească de înmormântare din cauza lui Dorel, zis „Mohorel”
Sursa foto: Facebook Cristi Ioan
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Dec 2022   •   12:13

Bărbatul se întorcea de la muncă, din Germania, pentru a petrece sărbătorile alături de familie. Din păcate, nu a mai ajuns acasă.  

În timp ce se afla într-un microbuz plin cu români, pe drumul spre casă, după ce au consumat împreună câteva sticle de băutură, Cristi Ioan a intrat într-un conflict cu un consătean, Dorel zis Mohorel. Acesta era cunoscut ca fiind dubios și recidivist, spun sătenii. 

Pe raza comunei Ozun, din județul Covasna, microbuzul a oprit iar cei doi s-au luat la bătaie. Mohorel a scos cuțitul și a lovit fără milă. Cristi Ioan a fost înjunghiat de consăteanul lui, chiar în microbuz, sub privirile șocate ale celorlalți pasageri. Au coborât amândoi din mașină, însă Cristi Ioan s-a prăbușit la pământ, scrie vremeanouă.ro.

Imediat, la fața locului au ajuns polițiștii, dar și o ambulanță. Medicii au încercat să îl stabilizeze și l-au transportat în stare gravă la Spitalul Județean din Brașov. Ulterior, un elicopter SMURD l-a transferat la Institutul de Cardiologie din Târgu Mureș. În ciuda tuturor eforturilor medicilor, Cristi Ioan a murit pe masa de operație.

Agresorul a fost reținut și dus la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna, fiind acuzat de infracțiunea de omor calificat. 

”La nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna există un dosar penal în legătură cu acest incident, există o persoană care este cercetată pentru omor calificat, fiind reținut pentru 24 de ore.  

Din datele deținute de noi în urma cercetărilor, incidentul s-a petrecut în mașina cu care erau transportați, în timp ce rulau pe raza comunei Ozan, județul Covasna.

Victima a suferit o leziune incompatibilă cu viața și s-a stins la spitalul din Târgu Mureș, unde a fost transportat cu elicopterul”, a precizat procurorul Cosmin Andras, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna.  

Urmează efectuarea necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a celor întâmplate. Familia îndoliată așteaptă ca trupul neînsuflețit să ajungă acasă. 

×
Subiecte în articol: Dorel Mohorel Vaslui
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close