Antena 3 CNN Actualitate Locale Polițiștii din Constanța au deschis un dosar penal pentru abuz în serviciu, după ce poliţiştii locali au ridicat maşina unei femei în scaun cu rotile

Polițiștii din Constanța au deschis un dosar penal pentru abuz în serviciu, după ce poliţiştii locali au ridicat maşina unei femei în scaun cu rotile

Poliţiştii din Constanța au deschis un dosar penal pentru abuz în serviciu, după ce poliţiştii locali au ridicat maşina unei femei în scau cu rotile din parcarea unui centru comercial din oraş.

de Alexandra Cojoianu    |    04 Ian 2023   •   17:28

"La data de 4 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 2 au fost sesizați, de către un bărbat, de 41 de ani, cu privire la faptul că, la data de 3 ianuarie a.c. în jurul orei 19:00, i-a fost ridicat, fără motiv, autoturismul parcat pe un loc special destinat persoanelor cu dizabilități din incinta unui complex comercial din municipiul Constanța.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii de abuz în serviciu, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a susținut Poliția din Constanța.

Polițiștii locali din Constanța au ridicat, marți seară, mașina unei persoane cu dizabilități locomotorii din parcarea unui centru comercial.

Mașina era parcată pe un loc special destinat persoanelor cu dizabilități.

Femeia era în scaun cu rotile și era însoțită de un copil de circa trei ani.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Avea semnele corespunzătoare în parbriz și pe lunetă, dar nu își pusese legitimația în geam.

×
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close