Antena 3 CNN Actualitate Locale Dosar penal pentru alarmă falsă, după ce o fetiță de zece ani din Buzău a sunat noaptea la 112 şi a spus că e sechestrată

Dosar penal pentru alarmă falsă, după ce o fetiță de zece ani din Buzău a sunat noaptea la 112 şi a spus că e sechestrată

O fetiță de 10 ani a sunat noaptea la 112 şi a spus că e sechestrată, în Buzău. Poliția a deschis dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal și inducerea în eroare a organelor judiciare.

Dosar penal pentru alarmă falsă, după ce o fetiță de zece ani din Buzău a sunat noaptea la 112 şi a spus că e sechestrată
Sursa foto: Facebook/ Poliția Română
de Mia Lungu    |    16 Noi 2022   •   15:01

În noaptea de marți spre miercuri, polițiștii din Cislău, județul Buzău, au fost sesizați prin 112 de către o persoană că este ținută într-un imobil fără voia acesteia, fără a preciza o locație exactă.

"Imediat după sesizare s-a constituit o echipă complexă formată din polițiști de investigații criminale, polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică, Poliției orașului Pătârlagele, Secțiilor de poliție rurală Cislău, Pârscov și luptători din cadrul Serviciul Acțiuni Speciale în vederea depistării apelantei și înlăturării oricărei stări de pericol", informează IPJ Buzău. 

La scurt timp, a fost identificată persoana care figurează ca utilizator al numărului de telefon de pe care a fost efectuat apelul, însă aceasta a spus că nu mai folosea cartela respectivă.

Ulterior, a fost găsită apelanta, o fată în vârstă de 10 ani, din Calvini, care era acasă și nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

"În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și inducerea în eroare a organelor judiciare", transmite Poliția Buzău.

×
Subiecte în articol: dosar penal sechestrata Buzau Buzau
Parteneri
DIICOT: Imagini de la capturarea celor ce conduc mafia gunoaielor
x close