Antena 3 CNN Actualitate Locale Dosar penal, după ce trei eleve s-au bătut în fața unei școli din Tecuci. În scandal s-a implicat și mama uneia dintre fete

Dosar penal, după ce trei eleve s-au bătut în fața unei școli din Tecuci. În scandal s-a implicat și mama uneia dintre fete

Trei minore s-au bătut în fața unei școli din Tecuci. La ceartă a intervenit și mama unei dintre minore care a gresat o altă fată.

Dosar penal, după ce trei eleve s-au bătut în fața unei școli din Tecuci. În scandal s-a implicat și mama uneia dintre fete
Sursa foto: pexels.com
de Alexandra Axinia    |    11 Mai 2023   •   10:28

Polițiștii din Galați au deschis un dosar penal și fac cercetări după ce trei minore de 14, respectiv 15 ani, s-au bătut în apropierea școlii. Mama uneia dintre ele a intervenit și a agresat una dintre fete. 

Autoritățile din Tecuci au fost sesizate, miercuri, prin intermediul apel la 112, cu privire la faptul că, pe strada Costache Racoviță, din municipiul Tecuci, ar fi avut loc o agresiune fizică între trei tinere, eleve în cadrul a două unități de învățământ situate în imediata apropiere.

"Din verificările preliminare, polițiștii au stabilit că, la data mai sus menționată, în jurul orei 13.00, în timpul pauzei dintre orele de curs, mai mulți elevi ar fi ieșit în afara celor două unități de învățământ, care sunt situate pe strada Costache Racoviță, în vederea socializării, în zona unui bloc de locuințe.

În acest loc s-au întâlnit și trei adolescente, două de 15 ani, eleve în clasa a IX -a și una de 14 ani, elevă în clasa a VIII -a. Între cele trei eleve ar fi avut loc o discuție în contradictoriu, în urma căreia s-ar fi agresat fizic și și-ar fi adresat cuvinte și expresii vulgare", transmit, joi, reprezentanții Poliției Galați.

Citește și: Bătaie cu pumni și picioare în fața unui bar din Timiș. Fiul unui primar, implicat în scandal

La fața locului a venit și mama uneia dintre fete. Femeia în vârstî de 38 de ani a intervenit în cearta fetelor și a lovit una dintre ele. 

Conform Mediafax,  fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cercetările vor fi continuate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Tecuci, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc acest incident. 

×
Subiecte în articol: Tecuci dosar penal eleve batut scandal
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close