x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Dosar penal în cazul elevilor care au hărţuit profesoara de la școala din Poroschia. Elevul de 16 ani a fost reţinut

de S.T.   •   06 Dec 2017   •   21:47
Dosar penal în cazul elevilor care au hărţuit profesoara de la școala din Poroschia. Elevul de 16 ani a fost reţinut  534
Foto: observator.tv

Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Alexandria s-au sesizat din oficiu şi au întocmit dosar penal în cazul elevilor de la Şcoala Poroschia care au hărţuit şi agresat o profesoară în timpul orelor de curs.

Elevul de 16 ani, care apare în imaginile difuzate în presă drept cel mai agresiv, a fost reţinut pentru 24 de ore.

„Elevul de 16 ani implicat în evenimentul de la Școala din Poroschia a fost reținut pentru 24 ore. Cercetările s-au extins și pentru savârșirea infracțiunii de lipsire de libertate”, informează IPJ Teleorman.

“Având în vedere imaginile şi buletinele de ştiri prezentate pe canalele naţionale şi pe reţelele de socializare cu privire la faptul că în data de 28.11.2017, în timpul orei de educaţie civică de la clasa a VIII-a a Şcolii Gimnaziale din com. Poroschia, trei elevi cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani, toţi din com. Poroschia, sat Poroschia, jud. Teleorman, au comis acte de violenţă fizică şi verbală asupra unei profesoare în vârstă de 40 ani, din Smârdioasa, judeţul Teleorman căreia nu i-au permis să iasă din clasă la finalul orei de curs, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Alexandria s-au sesizat din oficiu şi au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “tulburarea ordinii şi liniştii publice”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Teleorman.

sati