Antena 3 CNN Actualitate Locale Polițiști locali din Constanța, acuzați de comportament agresiv | IPJ a deschis un dosar penal

Polițiști locali din Constanța, acuzați de comportament agresiv | IPJ a deschis un dosar penal

IPJ Constanța a deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă, după ce au fost sesizați de o femeie că a fost prinsă de mână de angajații Poliției Locale la intrarea într-o instituție. De asemenea, un bărbat a sesizat că a fost încătușat fără temei legal, de către oamenii legii.

Polițiști locali din Constanța, acuzați de comportament agresiv | IPJ a deschis un dosar penal
Sursa foto: hepta
de Georgiana Adam    |    01 Mar 2024   •   17:41

Polițiști Secției 1 Constanța au fost sesizați, joi, de o femeie de 20 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic, respectiv ar fi fost prinsă de mână, de angajații Poliției Locale, în momentul în care ar fi intenționat să intre într-o instituție.

Polițiștii deplasați la fața locului au fost, de asemenea, sesizați, de un bărbat, cu privire la faptul că ar fi fost încătușat fără temei legal, de aceleași persoane.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă, transmite IPJ Constanța.

Cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului, susțin polițiștii, notează Mediafax.

×
Subiecte în articol: politisti Constanța dosar penal
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close