Dosar spectaculos instrumentat de DIICOT. Oameni cu influenţă din Bacău sunt bănuiţi că au exploatat sexual eleve de liceu

de S.T.    |    02 Apr 2019   •   08:36
Dosar spectaculos instrumentat de DIICOT. Oameni cu influenţă din Bacău sunt bănuiţi că au exploatat sexual eleve de liceu Foto: pixabay.com

Dosar spectaculos instrumentat de DIICOT. Oameni cu influenţă din Bacău sunt bănuiţi că au exploatat sexual eleve de liceu, pe care le-ar fi drogat şi le-ar fi obligat să se prostitueze.

În reţea ar fi fost implicat şi un poliţist din oraş, care ar fi participat la orgiile sexuale cu minore şi astfel a ajuns la mâna infractorilor!

Clubul clandestin funcţiona într-un depozit de bulion.

Potrivit anchetatorilor, în acest loc erau aduse minore, racolate din liceele din zonă special pentru a se prostitua. Fetele ar fi fost aduse la petreceri fără să ştie ce urma să se întâmple. Ar fi fost drogate, iar apoi exploatate sexual și filmate.

Înregistrările ar fi fost folosite pentru a-i şantaja pe clienţii cu funcţii importante. Printre ei era şi un ofiţer de poliţie, care ar fi petrecut de mai multe ori în clubul clandestin. Ajuns astfel la mâna infractorilor, ar fi luat şi 500 de euro mită, pentru a scăpa mai mulţi indivizi de nişte dosare penale.

Acum, poliţistul, patronul localului clandestin şi încă un suspect au fost arestaţi preventiv.

Parteneri
sati
x close