Antena 3 CNN Actualitate Locale Două copile, băgate în spital de propriul tată

Două copile, băgate în spital de propriul tată

Două copile, băgate în spital de propriul tată
21 Dec 2017   •   08:59

 

Două fete, de un an şi respectiv cinci ani din Gorj, au ajuns la spital, după ce tatăl lor care conducea maşina s-a angajat într-o depăşire neregulamentară. În faţa sa se afla o coloană de maşini care încetinise pentru a permite unui şofer să intre în curtea unei case.

Tatăl a vrut să depăşească pe contrasens maşinile care staţionau, însă la revenirea pe sensul său de mers a lovit, din lateral, un autoturism. În urma impactului, ambele maşini au ajuns în şanţul de pe marginea şoselei.

La locul accidentului au ajuns de urgenţă ambulanţele, care le-au preluat pe cele două fetiţe rănite. Cea de un an s-a lovit puternic la cap şi a ajuns la spital in stare gravă. Deşi se aflau in scaunul special pentru copii, fetele nu aveau centura de siguranţă. Poliţiştii au deschis dosar penal pe numele tatălui.

Accidentul s-a petrecut în localitatea Bâlteni, unde șoferul unei mașini semnalizase să intre în curtea casei. Din spate, un alt șofer cu o mașină în care se mai aflau soția și cele două fiice, s-a angajat într/o depășire de coloană, izbind prima mașină oprită. Ambele autoturisme au ajuns în șanț și au rămas suspendate. Cele două fetițe au fost rănite, fiind preluate cu ambulanța și duse la Spitalul din Rovinari.

Mai gravă este micuța în vârstă de un an și jumătate care a suferit o leziune puternică la cap. Ea a fost transportată de urgență la spitalul județean din Târgu-Jiu pentru investigații suplimentare. Cele două fetițe nu erau asigurate în mașină cu centura. Poliția a întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

×
Subiecte în articol: spital tata
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close