Antena 3 CNN Actualitate Locale Două copile de 11 și 14 ani, obligate să își vândă trupurile și să cerșească pe străzile din Bacău

Două copile de 11 și 14 ani, obligate să își vândă trupurile și să cerșească pe străzile din Bacău

Două copile de 11 și 14 ani, obligate să își vândă trupurile și să cerșească pe străzile din Bacău
Sursa foto: Foto: pixabay.com
20 Sep 2019   •   12:44

Poliţiştii de la combaterea criminalităţii organizate din Bacău, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.  Bacău, au efectuat două percheziţii domiciliare şi au pus în executare 5 mandate de aducere, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de minori, proxenetism şi exploatarea cerşetoriei.

Potrivit anchetatorilor, suspecții ar fi racolat două fete de 11 şi 14 ani, pe care le-ar fi transportat şi adăpostit în scopul exploatării sexuale a acestora, în diverse locaţii, pe raza municipiilor Bacău şi Roman. Mai mult decât atât, fetele au fost obligate și să cerșească, iar în timp ce ele întindeau mâna să primească mila trecătorilor erau supravegheate îndeaproape de cei care le expoatau.

Doi bărbați, de 22 și 32 de ani, ambii din judeţul Neamţ, precum și un alt bărbat de 35 de ani, din judeţul Botoşani, au fost conduşi la sediul D.I.I.C.O.T. Bacău pentru audieri.

Cei doi bărbați din Neamț au fost reținuți pentru 24 de ore, potrivit Realitatea de Bacău.

×
Subiecte în articol: Bacău prostitutie cersetori
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close