Antena 3 CNN Actualitate Locale Două copile de 12 ani, spulberate pe o trecere de pietoni din Galaţi. Accidentul cumplit a fost filmat de camerele de supraveghere

Două copile de 12 ani, spulberate pe o trecere de pietoni din Galaţi. Accidentul cumplit a fost filmat de camerele de supraveghere

Două fete de 12 ani care traversau strada prin loc semnalizat au fost lovite în plin de o autoutilitară pe o stradă din Galaţi. Una din ele a fost preluată de un elicopter SMURD. Atenție, urmează imagini cu impact emoțional!

de Claudia Popovici    |    12 Feb 2023   •   18:36

Accidentul a avut loc pe DN 25, în localitatea Barcea, județul Galați.

Aici, un bărbat de 48 de ani, din comuna Liești, județul Galați, conducea o autoutilitară. Ajuns la marcajul pietonal din dreptul primăriei, a surprins și accidentat două fete, ambele cu vârsta de 12 ani, din comuna Barcea, care traversau strada regulamentar, conform IPJ Galați.

Cele două fete au suferit mai multe răni. Una dintre ele a fost transportată cu elicopterul la Spitalul de Urgență pentru Copii "Sfântul Ioan" Galați, iar cealaltă la Spitalul Municipal „Anton Cincu” din Tecuci.

Șoferul are permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi: Tânăr de 27 de ani, prins de radar cu 111 km/h pe un drum din Arad. Ce amendă a primit

 

×
Subiecte în articol: copile trecere de pietoni Galați
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close