Antena 3 CNN Actualitate Locale Două femei s-au bătut în noaptea de Revelion, LIVE pe Facebook | Soţul uneia dintre ele a fost găsit inconştient, la o petrecere în Vişeu de Sus

Două femei s-au bătut în noaptea de Revelion, LIVE pe Facebook | Soţul uneia dintre ele a fost găsit inconştient, la o petrecere în Vişeu de Sus

Două femei s-au bătut în noaptea de Revelion, iar soţul uneia dintre ele, de la care a pornit scandalul, a fost găsit inconştient, la o petrecere în Vişeu de Sus, Maramureş.

Două femei s-au bătut în noaptea de Revelion, LIVE pe Facebook | Soţul uneia dintre ele a fost găsit inconştient, la o petrecere în Vişeu de Sus
Sursa foto: femei batut revelion live facebook viseu de sus
de Vasile Dale    |    05 Ian 2022   •   14:49

Două femei s-au bătut şi s-au păruit chiar în noaptea de Revelion, într-un restaurant din Vişeu de Sus, sub privirile a zeci de invitaţi, după o criză de gelozie.

Totul a fost transmis LIVE pe Facebook de ceilalţi petrecăreţi, care în loc să le despartă pe cele două femei, au preferat să râdă şi să le încurajeze să se lovească în continuare.

Scandalul a început după ce soţul uneia dintre femei i-ar fi făcut "ochi dulci" unei alte femei.

Într-o criză de gelozie, soţia bărbatului a început să o lovească pe rivală, iar totul a degenerat.

Pe imaginile transmise LIVE pe Facebook se poate observa cum cele două femei se trag de păr, în timp ce oamenii aflaţi în jur le încurajează. Un agent de pază intervine, la un moment dat, şi le desparte pe femei.

Soţul uneia dintre femei, găsit inconştient după bătaia transmisă LIVE pe Facebook

Potrivit martorilor, scandalul nu s-a oprit însă aici pentru că, în ciuda bătăii dintre soţia şi o altă invitată, bărbatul a continuat să flirteze cu alte femei aflate la petrecerea de Revelion, în localul din Vişeu de Sus.

În răspuns, bărbatul a primit o lecţie din partea partenerilor femeilor cărora le făcea ochi dulci, astfel că, la o oră după bătaia dintre femei, a fost găsit inconştient în holul localului.

El a fost transportat la spital, acolo unde şi-a revenit şi a refuzat să depună plângere la Poliţie.

×
Subiecte în articol: Vișeu de Sus Maramureș revelion
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close