Antena 3 CNN Actualitate Locale Două prostituate românce au dat năvală într-un autocar plin cu ziariști. Ce a urmat bate orice film - VIDEO

Două prostituate românce au dat năvală într-un autocar plin cu ziariști. Ce a urmat bate orice film - VIDEO

Două prostituate românce au dat năvală într-un autocar plin cu ziariști. Ce a urmat bate orice film - VIDEO
18 Mar 2016   •   14:55

Scene demne de cascadorii râsului s-au petrecut ieri la intrarea în municipiul Bârlad, dinspre Tecuci, în punctul numit Tãrãncuta. Mai multi jurnalisti din mass-media localã se întorceau de la o conferintã de presã sustinutã la o pensiune din judet, cu un autobuz nou si foarte elegant. Spre marea lor surprindere, jurnalistii au observat douã prostituate – deja arhicunoscutele Tatiana si Nicoleta zisã Nico – la produs, în zona Tãrãncuta. Ei au cerut soferului sã întoarcã pentru a discuta cu “fetele”. Când autobuzul s-a oprit în dreptul lor, iar fetele bucuroase de “capturã” si deja cu gurile cãscate s-au îndreptat în vitezã sã se urce în autobuz, au dat cu ochii de o armatã de ziaristi pregãtiti cu aparate de fotografiat si de filmat.

 Au luat-o la fugă instantaneu, dar nu înainte de a le arăta gazetarilor „obiectul muncii”, scrie vremeanoua.ro.

Cele două femei practică această meserie de ani de zile si nimeni nu le face nimic, cu toate că polițiștii le cunosc foarte bine, mai spun ziariștii vasluieni. Din când în când, mai primesc câte o amendă, pe care n-o plătesc.

×
Subiecte în articol: prostituate Barlad jurnalisti
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close