Antena 3 CNN Actualitate Locale Drama unei femei care şi-a găsit soţul carbonizat în mașină, la Piatra Neamţ | Bărbatul fusese dat dispărut de familie

Drama unei femei care şi-a găsit soţul carbonizat în mașină, la Piatra Neamţ | Bărbatul fusese dat dispărut de familie

O femeie din Piatra Neamţ a trăit un şoc cumplit în momentul în care a aflat că soţul ei, dat dispărut, a fost găsit carbonizat într-o mașină.

Drama unei femei care şi-a găsit soţul carbonizat în mașină, la Piatra Neamţ | Bărbatul fusese dat dispărut de familie
Sursa foto: Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Mar 2024   •   18:32

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați, marți, în jurul orei 16.20, de către un specialist din cadrul Ocolului Silvic Roman, care a spus că, pe drumul forestier din afara localității Stejaru, se află un autoturism ars în totalitate.

Anchetatorii au găsit în interiorul autoturismului un trup carbonizat. În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că persoana decedată este un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Roman.

Dispariția bărbatului a fost reclamată de soție, tot marți, în jurul orei 11:00, familia nedorind mediatizarea dispariției.

Polițișii fac cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă pentru a stabili cu exacitate cauzele și condițiile în care s-a produs acest eveniment.

×
Subiecte în articol: cadavru carbonizat Piatra Neamț sotie
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close