Antena 3 CNN Actualitate Locale Atenție, lucrări la podul de pe DN 6! Circulația rutieră va fi îngreunată

Atenție, lucrări la podul de pe DN 6! Circulația rutieră va fi îngreunată

DRDP Craiova a demarat lucrările de întreținere periodică la podul de pe DN 6, Defileul Dunării, km 368+720, pod Labalon.

Atenție, lucrări la podul de pe DN 6! Circulația rutieră va fi îngreunată
Sursa foto: DRDP Craiova/ Facebook
de Silvia Preda    |    12 Oct 2023   •   20:24

Pe perioada lucrărilor, circulația rutieră se desfășoară pe o cale, dirijat cu piloți de trafic, pe timpul zilei, și cu semafoare electrice pe timpul nopții.

"Atenție, lucrări pe DN 6! DRDP Craiova a demarat lucrările de întreținere periodică la podul de pe DN 6, Defileul Dunării, km 368+720, pod Labalon", potrivit unui comunicat de presă.

Drumarii precizează că se va interveni atât la infrastructura cât și la suprastructura podului.

"Pe perioada lucrărilor circulația rutieră se desfășoară pe o cale, dirijat cu piloți de trafic, pe timpul zilei, și cu semafoare electrice pe timpul nopții.

Vă rugăm circulați cu atenție și respectați semnalizarea rutieră din zonele de lucrări", se arată în finalul comunicatului.

Atenție, lucrări pe DN 6❗️ #DRDPCraiova a demarat lucrările de întreținere periodică la podul de pe DN 6, Defileul Dunării, km 368+720, pod Labalon. Se va interveni atât la infrastructura cât și la suprastructura podului. Pe perioada lucrărilor circulația rutieră se desfășoară pe o cale, dirijat cu piloți de trafic, pe timpul zilei, și cu semafoare electrice pe timpul nopții. ⚠️ vă rugăm circulați cu atenție și respectați semnalizarea rutieră din zonele de lucrări ❗️ #întreținere #lucrări

Publicată de DRDP Craiova pe Joi, 12 octombrie 2023

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close