Antena 3 CNN Actualitate Locale Drumul de 24 de milioane de lei din Cluj care nu duce nicăieri. Autorităţile locale spun că investiţia era necesară

Drumul de 24 de milioane de lei din Cluj care nu duce nicăieri. Autorităţile locale spun că investiţia era necesară

Clujul are acum un drum complet nou de 1,6 kilometri. Doar că deocamdată e inutil, pentru că nu duce nicăieri. Lucrarea a costat peste 24 de milioane de lei. Autorităţile spun însă că e o investiţie bună, pentru că drumul va crea oportunităţi pentru investitori şi noi locuri de muncă.

Drumul de 24 de milioane de lei din Cluj care nu duce nicăieri. Autorităţile locale spun că investiţia era necesară
Sursa foto: Antena 3
de Bianca Timșa    |    04 Ian 2022   •   09:08

Clujul are parte de un drum complet nou, de 1,6 kilometri, construit aproape ca o autostradă.

 Acest drum care arată ca o autostradă trebuia sa fie terminat în urmă cu șase ani. Trece pe lângă Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative, iar apoi se oprește brusc în câmp.

Drumul a costat peste 24 de milioane de lei

24 de milioane 700 de lei. Atât a costat drumul de pe Dealul Lombului din comuna Chinteni care este în proces de recepție, însă duce spre nicăieri.

Drumul are două benzi pe sens și separator de trafic.

Autoritățile susțin că investiția era necesară

Lucrarea creează noi oportunități pentru investitori, mai ales că în zona se află doua centre de industrii creative. Mai mult, astfel s-ar crea şi peste 20.000 de locuri de muncă care ar deservi unui viitor orășel cu 100.000 de locuitori.

"Acolo este vorba de un cartier care în ultima instanţă s-ar putea să aibă la un moment dat, o sută de mii de oameni. Acest drum, deocamdată deserveşte cele două mari obiective care sunt în funcţiune şi de asemenea va deservi, pentru că vizavi este proiectul Science Campus prin care noi dorim să dezvoltăm cercetarea, inovarea la Cluj Napoca.

Până atunci însă, drumul cu piste de biciclete şi iluminat cu LED-uri va fi pustiu.

×
Subiecte în articol: drum Cluj Emil Boc Chinteni
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close