Antena 3 CNN Actualitate Locale Polițiștii l-au prins pe criminalul care a ucis un bărbat și pe fiica acestuia cu zeci de lovituri de cuțit, în Călăraşi

Polițiștii l-au prins pe criminalul care a ucis un bărbat și pe fiica acestuia cu zeci de lovituri de cuțit, în Călăraşi

Un bărbat și fiica lui au fost găsiți înjunghiați în propria lor locuință din nunicipiul Călărași.

Polițiștii l-au prins pe criminalul care a ucis un bărbat și pe fiica acestuia cu zeci de lovituri de cuțit, în Călăraşi
Sursa foto: captura foto / marinbadea.ro
de Carmina Pricopie    |    12 Apr 2022   •   13:20

Update 14:00. Principalul suspect, chiriașul celor doi, a recunoscut crima. Acesta a fost reținut pentru omor deosebit de grav. Bărbatul a mai fost condamnat pentru tentativa de omor în anul 2015. Acesta a povestit tot ce s-a întâmplat și a declarat că motivul crimei ar fi fost faptul că cei doi voiau să îl dea afară din casă. Imediat după ce i-a ucis, bărbatul a făcut curat și s-a spălat, înainte de a chema poliția. 

Știrea inițială

Cele două persoane au fost ucise cu zeci de lovituri de cuțit.  La prima vedere, motivul crimei ar fi fost jaful. 

Cel care a sunat la 112 a fost chiar chiriașul.  Acesta susținea că i-a găsit decedați în casă în această dimineață,  atât pe bărbatul de 71 de ani cât și pe fiica acestuia. 

Polițiștii au deja un cerc de suspecți. În acest moment mai mulți martori dau declarații în fața poliției, inclusiv chiriașul care i-a găsit decedați. 

Casa este completă răvășită. Oamenii legii iau în calcul atât varianta unui jaf cât și varianta unei răzbunări.

La acest moment Polițiștii iau probe de la fața locului. 

Jan Piticul este porecla bătrânului asasinat. Era pensionar. Se numește Tănase Jan, în vârstă de 71 de ani, scrie marinbadea.ro.

Fiica bătrânului avea un băiat dintr-o căsătorie anterioară, însă acesta locuia cu fostul soț. 

În casă mai locuiau fiica femeii, cu handicap, dar și un bărbat despre care vecinii spun că ar fi venit din America de Sud, mai precis din Columbia.

 

×
Subiecte în articol: Calarasi
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close