Antena 3 CNN Actualitate Locale Ea este tânăra mămică din Buzău găsită moartă în casă. Se măritase acum o lună - Soțul a simțit că ceva este în neregulă

Ea este tânăra mămică din Buzău găsită moartă în casă. Se măritase acum o lună - Soțul a simțit că ceva este în neregulă

Ea este tânăra mămică din Buzău găsită moartă în casă. Se măritase acum o lună - Soțul a simțit că ceva este în neregulă
16 Noi 2019   •   17:16

O femeie în vârstă de 26 de ani din satul Călţuna, comuna Smeeni, a fost găsită sâmbătă moartă şi fiul ei, în vârstă de şapte ani, se află în stare gravă la Spitalul judeţean Buzău, din cauza intoxicării cu monoxid de carbon de la sobă.

Potrivit şefului Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului judeţean Buzău, dr. Adrian Zoican, femeia a decedat din cauza intoxicării cu monoxid de carbon şi a fumului de la sobă.

„Din păcate, mama nu a putut fi resuscitată. Băiatul este în stare gravă şi este examinat de echipa de gardă a UPU”, a mai declarat Zoican.

Şeful UPU a menţionat că cei doi au fost găsiţi de vecini, alertaţi de soţul femeii, aflat la muncă în străinătate, deoarece familia nu îi mai răspundea la telefon.


Presa locală a publicat imagini cu mama fetei care nu a supraviețuit. Laura avea doar 26 de ani și în urmă cu o lună se căsătorise cu alesul inimii sale, Florentin.

Citește și: Tragedie în Buzău. O tânără mamă de 26 de ani a fost găsită moartă din cauza sobei din casă

×
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close