Antena 3 CNN Actualitate Locale Ecaterina Andronescu, despre raportul ministrului Justiției: "Nu mai au ce căuta în instituţiile respective"

Ecaterina Andronescu, despre raportul ministrului Justiției: "Nu mai au ce căuta în instituţiile respective"

Ecaterina Andronescu, despre raportul ministrului Justiției: "Nu mai au ce căuta în instituţiile respective"
Sursa foto: Foto: Captura Antena 3
26 Feb 2018   •   17:42

Ecaterina Andronescu a avut luni prima reacție despre raportul ministrului Justiției, Tudorel Toader, privind activitatea DNA, însă a spus că cel mai important lucru este verificarea înregistrărilor făcute publice. 

"Nu mă interesează acest raport, mă interesează acele înregistrări. Dacă acele înregistrări sunt adevărate, avem o problemă imensă în instituţiile de acest fel. Dacă acele înregistrări sunt corecte, cei de acolo nu mai au ce căuta în instituţiile respective, dacă nu sunt corecte cineva trebuie să scoată la lumină instituţia", a precizat Ecaterina Andronescu după şedinţa grupului senatorial PSD.

"Era în fişa postului o asemenea abordare, deci ministrul poate să propună preşedintelui, ministrul a avut probabil argumentele, a cerut preşedintelui, procedura este în desfăşurare, pentru că raportul ministrului Justiţiei merge la CSM, la secţia de procurori, şi de acolo, chiar dacă este cu aviz consultativ, este totuşi o analiză care se va face, va merge către preşedinte", a susţinut Andronescu.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close