Antena 3 CNN Actualitate Locale Echipajul unei ambulanțe din Ploiești, atacat cu un cuțit de un bărbat care a sunat să ceară ajutor

Echipajul unei ambulanțe din Ploiești, atacat cu un cuțit de un bărbat care a sunat să ceară ajutor

Echipajul unei ambulanțe din Ploiești a fost atacat cu un cuțit de bărbatul care sunase la 112 să ceară ajutor.

Echipajul unei ambulanțe din Ploiești, atacat cu un cuțit de un bărbat care a sunat să ceară ajutor
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Aug 2023   •   13:22

Aflat sub influența băuturilor alcoolice, un bărbat de 29 de ani a pornit un adevărat scandal în momentul în care echipajul pe care l-a solicitat pentru ajutor a sosit la fața locului.

Furios, tânărul, despre care martorii spun că se afla și sub influența substanțelor interzise, i-a amenințat cu un cuțit pe cei doi reprezentanți ai Ambulanței Prahova.

Din fericire, asistenta și ambulanțierul au reușit să se ferească de atacurile bărbatului, însă acesta a tăiat una dintre anvelopele autospecialei medicale.

De asemenea, bărbatul avea asupra sa trei obiecte ascuțite, existând posibilitatea ca acestea să fi fost sustrase din alt loc.

Citește și: Explozia de la Costinești: o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale. Scafandrii nu pot intra în apă din cauza mării agitate

Un echipaj de Poliție s-a prezentat de urgență la fața locului și a deschis o anchetă în acest caz, tânărul fiind cercetat acum pentru distrugere și furt.

×
Subiecte în articol: ambulanta Ploiești atac cu cuțitul
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close