Antena 3 CNN Actualitate Locale Educatoare condamnată după ce a strâns de gât o fetiţă, în Argeş. Are de plătit şi daune morale

Educatoare condamnată după ce a strâns de gât o fetiţă, în Argeş. Are de plătit şi daune morale

O educatoare din Argeș a fost condamnată la închisoare cu suspendare după ce a strâns de gât o fetiță chiar în fața celorlalți copii. Alți doi copii au fost și ei agresați de educatoare și totul a ieșit la iveală după ce unul dintre părinți a sesizat rănile pe care le avea copilul în momentul în care s-a întors acasă.

 Educatoare condamnată după ce a strâns de gât o fetiţă, în Argeş. Are de plătit şi daune morale
Sursa foto: Profimedia
de Mariana Zaharia    |    19 Iul 2023   •   08:28

Educatoarea a fost acuzată de purtare abuzivă în cazul a trei copii pe care îi avea în grijă la creșa la care lucra. Un părinte a reclamat faptul că băiatul lui ar fi a fost așezat pe o oliță atât de tare încât a spart-o și s-a rănit. Atunci s-a aflat totul și au mai venit și alte plângeri. 

De-a lungul timpului, educatoarea a negat faptul că s-ar fi purtat urât cu copiii, dar s-a ajuns la trimiterea ei în judecată și acum să fie condamnată.

Trei ani de închisoare cu suspendare, au decis magistrații Judecătoriei Pitești. Iar în momentul în care va expira această perioadă, timp de 4 ani nu va avea voie să aibă un loc de muncă ce implică să lucreze cu copii mai mici de 15 ani.

Tot pentru ea, magistrații au decis și faptul că trebuie să plătească daune morale în valoare de 5000 de lei. 


 

×
Subiecte în articol: Argeş
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close