x close

Ei sunt șmecherii care au nenorocit în bătaie un bărbat în trafic. Fiica acestuia trebuia să dea azi BAC-ul la română. De azi e orfană și de tată

01 Iul 2019   •   18:28
Ei sunt șmecherii care au nenorocit în bătaie un bărbat în trafic. Fiica acestuia trebuia să dea azi BAC-ul la română. De azi e orfană și de tată foto: Info Trafic 24

Doi bătăuşi din comuna argeşeană Merişani au lăsat o fiică orfană și de tată, după ce l-au omorât în bătaie, după un conflict în trafic, pe Cătălin Plăiaşu, un om de afaceri din Curtea de Argeş, scrie Adevărul.

Bărbat ajuns în comă la spital după ce a fost bătut crunt în trafic de... După ce l-au lovit cu pumnii în faţă de multe ori, cei doi l-au bătut şi cu picioarele în cap, chiar şi după ce bărbatul a căzut pe asfalt şi a suferit un traumatism cranio-cerebral.

Bătăuşii, Tudorici Leonard Florian şi Tudoreci Mihai Adrian, din Merişani, satul Malu Vânăt, sunt cunoscuţi pentru actele lor de violenţă din ultimii ani, însă până acum nu au păţit nimic.

Potrivit Argeș Expres, fata victimei este orfană și de mamă, după ce aceasta din urmă se stinsese din cauza unei boli cumplite.

Parteneri
Parteneri
sati