Antena 3 CNN Actualitate Locale El este Sorin Andrici, jandarmul care a înotat 24 de ore pentru a susţine un copil bolnav

El este Sorin Andrici, jandarmul care a înotat 24 de ore pentru a susţine un copil bolnav

Jandarmul tulcean Sorin Andrici a încheiat, vineri seara, în bazinul de pe malul lacului Ciuperca, un maraton de 24 de ore de înot pentru a atrage atenţia asupra unui copil de 10 ani, care are nevoie de sprijin financiar pentru o operaţie în străinătate.

El este Sorin Andrici, jandarmul care a înotat 24 de ore pentru a susţine un copil bolnav
Sursa foto: Facebook
de Claudia Popovici    |    02 Iun 2023   •   22:00

Jandarmul tulcean Sorin Andrici a înotat 24 de ore pentru a-l sprijini pe Adrian Mihai Eni, un copil de 10 ani care are mai multe diagnostice, printre care sindromul Angelman, epilepsie şi retard psiho-motor sever.

Băiatul urmează să se prezinte luni, pe 5 iunie, pentru consultație, la o clinică din Turcia. Pentru operația sa este nevoie de aproximativ 40.000 de euro.

Impresionat de acest caz, jandarmul tulcean Sorin Andrici, a decis să înfrunte toate provocările unui maraton de 24 de ore în bazinul de pe malul lacului Ciuperca, pentru a-l ajuta pe micuţ.  

"A fost incredibil de greu. Condiţii de bazin de 25 de metri, te duci, te întorci dar, având în vedere cauza umanitară pentru care ne-am hotărât să facem această acţiune, am trecut peste toate greutăţile. Important este ca Adrian să se întoarcă cu bine din Turcia", a declarat Sorin Andrici pentru Agerpres 

Mama copilului, i-a mulţumit la final lui Sorin Andrici.

"Începând de astăzi de la ora 12.00, au venit mai multe donaţii. Avem vreo 24.000 de lei. Mâine (sâmbătă - n.r.) vom porni la drum. Duminică voi pleca din Bucureşti spre Turcia", a precizat Mădălina Eni.

×
Subiecte în articol: jandarm caz umanitar
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close