Antena 3 CNN Actualitate Locale Părinții unui elev de 9 ani au adus animatori în clasă pentru a sărbători ziua copilului. Tatăl micuțului este primar

Părinții unui elev de 9 ani au adus animatori în clasă pentru a sărbători ziua copilului. Tatăl micuțului este primar

Fiul unui primar din Bacău a fost sărbătorit la școală cu animatori și cameramani. Învățătoarea i-a însoțit pe aceștia.

New Project (11)
Sursa foto: Gettyimages | Compassionate Eye Foundation/Robert Kent
de Ioana Mircea    |    27 Ian 2023   •   20:47

Imaginile cu elevul sărbătorit cu fast la școala „Miron Costin” din Bacău au ajuns virale pe rețelele de socializare. Clipul a stârnit un adevărat scandal la școală. Pe imagini se vede un copil căruia părinții i-au făcut o surpriză, aducând în sala de clasă un cameraman, fotografi și o cântăreață de muzică populară. Materialul video a fost retras ulterior de pe internet.

Părinții au angajat o cântăreață de muzică populară, animatori, dar și mai mulți cameramani și fotografi care au filmat și fotografiat evenimentul.

Tatăl copilului sărbătorit este Dragoș Boghian, primarul comunei Vultureni, din Bacău. Evenimentul a avut loc ieri dimineață, 26 ianuarie, iar scandalul a luat amploare după ce imaginile au ajuns pe rețelele de socializare.

Mai mulți părinți și-au exprimat dezacordul cu privire la opulența evenimentului și la impactul negativ pe care l-ar putea avea asupra celorlalți elevi ai școlii.

Directorul școlii „Miron Costin” i-a convocat pe părinții elevului sărbătorit la școală pentru explicații, dar a cerut lămuriri și de la personalul care a permis pătrunderea animatorilor și a celorlalte persoane în școală și dacă a fost solicitat acordul părinților pentru filmarea care a fost realizată în clasă și publicarea ulterioară a imaginilor.

„Conducerea Școlii Gimnaziale ,,Miron Costin” Bacău ne-a informat, în data de 26 ianuarie, despre incidentul pătrunderii în școală, la pauza mare (9.50-10.10), a unor adulți (între care o cântăreață de muzică populară, un cameraman, 2 animatori) în vederea sărbătoririi unui elev de clasa a II-a, în prezența doamnei învățătoare.

Mama elevului lăsase o cerere la secretariat, în dimineața respectivă, solicitând accesul dumneaei în școală, pentru a-i face o surpriză fiului cu ocazia zilei de naștere”, a declarat Anca Egarmin, inspectorul școlar general al ISJ Bacău, potrivit adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: Bacău
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close