Antena 3 CNN Actualitate Locale Un elev din Constanţa a sunat la 112, după ce a fost agresat de administratorul liceului

Un elev din Constanţa a sunat la 112, după ce a fost agresat de administratorul liceului

Un elev în vârstă de 15 ani, de la Colegiul Tehnologic Tomis, din Constanța, a sunat miercuri la 112, și a spus că a fost agresat, în pauza dintre ore, de un bărbat de 35 de ani. Polițiștii au început o anchetă în acest caz.

Un elev din Constanţa a sunat la 112, după ce a fost agresat de administratorul liceului
de Claudia Popovici    |    16 Iun 2021   •   17:03

Incidentul a avut loc la Colegiului Tehnic Tomis Constanţa. Elevul împreună cu alţi 6 colegi se aflau în pauză şi s-au așezat pe scările de la liceul învecinat pentru a sta de vorbă.

Conform acestora, la un moment dat, administratorul Liceului Internațional Constanța a venit în dreptul grupului de băieți spunându-le că fac prea multă gălăgie. De aici, s-a declanșat un conflict spontan.

Elevul susţine că bărbatul l-ar fi bruscat și l-a trântit la pământ, moment în care acesta s-ar fi rănit la picior. Potrivit unor surse, un al doilea elev ar fi fost bruscat de către bărbat, dar acesta nu a depus plângere la poliție, notează presa locală.

În cauză, polițiștii Secției 3 efectuează cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la acest incident, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

×
Subiecte în articol: elev şcoală Constanța
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close