Antena 3 CNN Actualitate Locale Părinții unui elev bătut într-o școală din Galați vor să facă plângeri în instanță și la Ministerul Educației

Părinții unui elev bătut într-o școală din Galați vor să facă plângeri în instanță și la Ministerul Educației

Părinții unui elev bătut la școală vor să facă plângeri în instanță și la Ministerul Educației. Aceştia sunt nemulțumiți deoarece în urma anchetei, copilul a primit o mustrare de la conducerea școlii.

Părinții unui elev bătut într-o școală din Galați vor să facă plângeri în instanță și la Ministerul Educației
Sursa foto: antena3
de Silvia Preda    |    16 Mar 2022   •   17:29

Incidentul a avut loc în luna ianuarie într-o școală de elită a orașului Galați. Un elev din clasa a VI-a a fost bătut la școală de trei colegi și a suferit mai multe leziuni.

Părinții săi au făcut plângere la Poliție susținând că incidentul a fost premeditat de agresori. Nemulțumirea părinților a apărut în urma anchetei făcute de reprezentanții școlii. Victima a fost sancționată cu mustrare scrisă deoarece a avut limbaj neadecvat.

"Am avut o sesizare. Conform conducerii școlii, copilul care a fost lovit a avut un limbaj neadecvat, el a primit mustrare scrisă. Celălalt copil a primit mustrare scrisă și scăderea notei la purtare pentru agresiune", a explicat inspectorul școlar general al județului Galați, Gina Brânzan.

Mama elevului bătut: "Cred că lucrurile în această clasă au scăpat de sub control"

"Deoarece nu e un simplu conflict între doi elevi, fiind vorba de o "gașcă" de prieteni care a acționat așa, cred că lucrurile în această clasă au scăpat de sub control și voi face toate demersurile legale pentru ca aceste lucruri să nu se mai întâmple", a anunțat Gabriela Ion, mama elevului bătut.

Potrivit certificatului medico-legal, victima a suferit numeroase leziuni traumatice, în special în zona feței, produse prin lovire, pentru care este nevoie de 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: elev bătaie şcoală
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close