Antena 3 CNN Actualitate Locale Elev de clasa a VIII-a, bătut cu bestialitate la o şcoală din Vişeu de Sus: "M-au amenințat că mă spânzură cu o sârmă!"

Elev de clasa a VIII-a, bătut cu bestialitate la o şcoală din Vişeu de Sus: "M-au amenințat că mă spânzură cu o sârmă!"

Un elev de clasa a VIII-a de la o şcoală din Vişeu de Sus a fost bătut în curtea şcolii, dar şi în toaletă. Deşi acesta a depus plângere şi a trecut mai bine de o lună de la incident, până acum nu s-a luat nicio măsură. Reprezentanţii Inpectoratului Şcolar s-au sesizat abia după ce cazul a fost prezentat în presă.

Elev de clasa a VIII-a, bătut cu bestialitate la o şcoală din Vişeu de Sus: "M-au amenințat că mă spânzură cu o sârmă!"
Sursa foto: vasiledale.ro
de Vasile Dale    |    18 Oct 2022   •   16:47

Incident grav ţinut la secret la o şcoală din Maramureș.

Elevul de clasa a VIII-a de la Școala Profesională Nr. 1 Vișeu de Sus susţine că a fost agresat de patru colegi în curtea, dar şi în toaleta scolii.

Minorul a dat o declarație în care a povestit ce s-a întâmplat, însă totul s-a oprit in biroul directorului. Poliţia a aflat abia astăzi de eveniment şi va deschide o anchetă.

La fel şi Inspectorul Şcolar Maramureș, care mâine va trimite doi inspectori la unitatea de învățământ pentru a face o anchetă.

Totul s-a aflat dupa ce elevul a trimis o scrisoare jurnaliștilor din Maramureş în care a povestit cu lux de amănunte prin ce a trecut. Iar acestea sunt terifiante. 

"Au început să mă lovească cu picioarele. M-au lovit cu pumnii în burtă și iarăși cu picioarele în spate, în cap și în mână. De acolo m-au dus în toaletă. Unul dintre ei a stat în ușă de pază, iar ceilalți trei au fost cu mine înauntru. Acolo au început să îmi pună tot felul de întrebări. Eu nu am răspuns. M-au amenințat că mă bagă cu capul în toaletă și trag apa. Apoi m-au amenințat că mă spânzură cu o sârmă. De acolo m-au dus din nou în spatele lemnelor. Acolo era și un scaun și au spus că mă leagă cu sârmă de el. Unul dintre ei a spart o sticlă și a spus că îmi dă cu ea în cap. Mi-a tăiat haina cu un ciob de la sticlă", a scris copilul pe site-ul jurnalistului Vasile Dale.

Inspectoratul Școlar Maramureș va trimite o echipă la şcoală pentru verifica situația şi a lua măsurile care se impun. 

×
Subiecte în articol: elev şcoală Vișeu de Sus bătaie
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close