Antena 3 CNN Actualitate Locale Elev din Deva, prins cu droguri în timp ce participa la un program Eramus în Macedonia de Nord

Elev din Deva, prins cu droguri în timp ce participa la un program Eramus în Macedonia de Nord

Un elev de 17 ani de la un liceu din Deva a fost prins cu droguri în Macedonia de Nord, unde participa la un program Erasmus.

Elev din Deva, prins cu droguri în timp ce participa la un program Eramus în Macedonia de Nord
Sursa foto: Getty images/ Magui-rfajardo
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Mar 2023   •   16:55

Drogurile au fost descoperite de cele două profesoare care însoțeau grupul de copii, iar după acest incident participarea la programul Erasmus a fost oprită și s-a cerut întoarcere acasă.

Elevul a fost audiat de autoritățile din Macedonia de Nord, iar în țară, Inspectoratul Școlar Hunedoara a demarat, de asemenea, o anchetă.

Din primele informații, elevul făcea parte dintr-un grup de 12 tineri selectați din județul Hunedoara pentru a participa la un program Erasmus la Skopje, în Macedonia de Nord.

Tânărul este elev la Liceul Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu" din Deva, iar selecția tinerilor care au luat parte la acest program a fost efectuată prin Centrul Județean de Resurse și Asistenţă Educaţională (CJRAE) Hunedoara.

Citește și: "Ce ne vedem? Pablo Escobar? Toată lumea fumează!": Ce spun liceenii din București despre consumul de droguri în școli

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close