Antena 3 CNN Actualitate Locale Un elev din Galaţi a ascuns un cuţit în baia elevilor, apoi a dispărut de acasă. Părinţii i-au aflat planul şi au sunat la 112

Un elev din Galaţi a ascuns un cuţit în baia elevilor, apoi a dispărut de acasă. Părinţii i-au aflat planul şi au sunat la 112

Un elev de 14 ani, din Galaţi, a ascuns un cuţit în toaleta şcolii, după ce a avut mai multe altercaţii cu colegii săi. Părinţii au aflat planul său înainte să se întâmple o tragedie şi au anunţat de urgenţă conducerea scolii.

de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Ian 2024   •   07:31

În orice moment s-ar fi putut întâmpla o tragedie pentru că nimeni nu ştia ce plănuia elevul.

"Părinţii ne-au informat despre acest incident. Noi am aflat seara despre acest incident. Elevul din clasa a VII-a a venit la şcoală cu o armă albă, cu un cuţit, l-a ascuns în calorifer, în baia elevilor şi a plecat. El nu a stat decât la prima oră, a plecat de la şcoală. Poliţia ne-a informat despre prezenţa cuţitului, Poliţia a venit şi a ridicat cuţitul de la faţa locului", a declarat Aurelia Florescu, directoarea şcolii.

Elevul a fost transferat de curând la această şcoală. Profesorii spun că s-a adaptat bine, cu toate că a mai avut conflicte cu alţi colegi.

Cazul a ajuns în atenţia Poliţiei în momentul în care adolescentul a fost dat dispărut de părinţi.

Băiatul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie din Galaţi, iar autorităţile au întocmit un dosar penal pentru port sau folosire fără drept de obiecte periculoase.

×
Subiecte în articol: Galați IPJ Galaţi elev cutit
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close