Antena 3 CNN Actualitate Locale Elev încătușat de poliție pe holul unei școli din Hidișelu de Jos, după ce a venit beat la cursuri și a făcut scandal

Elev încătușat de poliție pe holul unei școli din Hidișelu de Jos, după ce a venit beat la cursuri și a făcut scandal

Trei elevi au venit beți la cursuri, la o școală din Hidișelu de Jos, județul Bihor. Unul dintre ei a fost arestat de polițiști după ce a făcut scandal.

Elev încătușat de poliție pe holul unei școli din Hidișelu de Jos, după ce a venit beat la cursuri și a făcut scandal
de Andreea Ştefan    |    29 Sep 2022   •   13:46

Un elev a fost încătușat de polițiști după ce a venit băut la cursuri, la o școală din Hidișelu de Jos, județul Bihor.

Dascălii au cerut ajutorul oamenilor legii, după ce trei elevi în vârstă de 14 ani, toți aflați sub influența băuturilor alcoolice, au fost agresivi cu mai mulți colegi, dar și profesori.

”Polițistul a intervenit în sala de clasă în care se aflau cei trei elevi, doi dintre ei s-au supus recomandărilor polițistului de a aștepta în curtea școlii pentru a fi conduși acasă, însă cel de-al treilea a continuat comportamentul turbulent, proferând injurii, alergând între sălile de clasă și provocând în rândul elevilor indignare și un sentiment de insecuritate.

Polițistul a solicitat în sprijin un coleg de la același post de poliție, însă, pentru că elevul nu se supunea indicațiilor polițiștilor, în momentul în care a manifestat agresivitate față de un alt elev, pe care l-a îmbrâncit, aruncându-i pe jos ghiozdanul și alte obiecte personale, polițiștii l-au încătușat și l-au condus la postul de poliție din Hidișelu de Jos, unde a continuat tulburarea ordinii și liniștii publice și proferarea de înjurii”, a declarat Alina Fărcuța,comisar-șef IPJ Bihor.

”Am stabilit întocmirea unui plan remedial pentru acest băiat, urmând să facem o informare spre Direcția Generală de Asistență și Protecția Copilului prin Serviciu de Asistență Socială Comunal și o solicitare Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Bihor, deoarece nu avem specialiști în unitate. De asemenea, sunt prezenți astăzi echipa ISJ în școală și vom urma recomandările acestora”, a declarat la Antena 3 CNN directoarea școlii, Elena Moza.

×
Subiecte în articol: Bihor
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close