Antena 3 CNN Actualitate Locale Elev pălmuit de un profesor, pe holul școlii, în Galați. Mama copilului a chemat Poliția

Elev pălmuit de un profesor, pe holul școlii, în Galați. Mama copilului a chemat Poliția

Un profesor de la școala din comuna Ivești, județul Galați, este cercetat după ce a pălmuit un elev în vârstă de 13 ani, pe holul școlii.

Elev pălmuit de un profesor, pe holul școlii, în Galați. Mama copilului a chemat Poliția
Sursa foto: Hepta / Mediafax Foto / Marian Ilie
de Georgiana Adam    |    04 Oct 2023   •   16:08

Poliția Galați a fost sesizată, miercuri, de către o femeie în vârstă de 35 de ani, din comuna Ivești, că fiul ei, cu vârsta de 13 ani, ar fi fost agresat fizic de un profesor, un bărbat de 72 de ani, în timpul orelor de curs la școală, din localitatea de domiciliu, unde este înscris, pe 2 octombrie. 

Din verificări a rezultat că cele sesizate se confirmă, stabilindu-se faptul că în data de 2 octombrie 2023, la ora 12.02, la unitatea de învățământ respectivă, pe holul din incinta clădirii unde se află atelierul de meserii, cadrul didactic l-ar fi agresat fizic pe fiul reclamantei, care are calitatea de elev, în clasa a VII-a, lovindu-l cu palma la nivelul feței, informează Poliția Galați. 

A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, iar cercetările urmează a fi continuate de polițiști.

×
Subiecte în articol: elev pălmuit profesor
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close