Antena 3 CNN Actualitate Locale Elevul din Râmnicu Vâlcea, care şi-a dat foc în faţa liceului, filmat înainte de tragedie

Elevul din Râmnicu Vâlcea, care şi-a dat foc în faţa liceului, filmat înainte de tragedie

Au apărut primele imagini cu elevul din Râmnicu Vâlcea care şi-a dat foc în faţa unui liceu din oraş, după ce a pierdut 3.000 de lei la păcănele. Poliţiştii au obţinut imaginile de pe camerele de supraveghere şi au stabilit ce a făcut elevul înainte de tragedie.

Elevul din Râmnicu Vâlcea, care şi-a dat foc în faţa liceului, filmat înainte de tragedie
Sursa foto: Cameră de supraveghere
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Mai 2023   •   14:29

Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere cu câteva momente înainte ca tânărul să decidă să îşi ia viaţa în faţa unei săli de jocuri, care se află în apropierea liceului unde era elev.

Din nefericire, pompierii şi medicii chemaţi de urgenţă la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe tânărul de 18 ani.

Citeşte şi: Un elev din Râmnicu Vâlcea a murit după ce şi-a dat foc în faţa liceului pentru că a pierdut 3.000 de lei la păcănele

Potrivit primelor informaţii din anchetă, tânărul care şi-a pierdut viaţa are vârsta de 18 ani şi ar fi recurs la gestul extrem după ce ar fi pierdut 3.000 de lei la păcănele.

Poliţiştii din Râmnicu Vâlcea au deschis o anchetă şi au refăcut traseul tânărului cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din oraş.

×
Subiecte în articol: Râmnicu Vâlcea IPJ Vâlcea
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close