Antena 3 CNN Actualitate Locale Un elev din Târgu Jiu le-a povestit părinţilor că un profesor s-a prefăcut că îi taie un deget

Un elev din Târgu Jiu le-a povestit părinţilor că un profesor s-a prefăcut că îi taie un deget

Un elev de opt ani din Târgu Jiu le-a povestit părinţilor că un profesor l-a dus într-un birou şi s-a prefăcut că îi taie un deget cu o foarfecă.

Un elev din Târgu Jiu le-a povestit părinţilor că un profesor s-a prefăcut că îi taie un deget
Sursa foto: Profimedia Images
de Gabriela Mladin    |    07 Feb 2023   •   14:26

Este anchetă la o școală din Târgu jiu, după ce un elev în vârsta de opt ani s-a plâns părinților că un profesor a încercat să-i taie un deget la cursuri. Cadrul didactic susține că ar fi încercat să-i aplice o corecție copilului, după ce acesta i-a arătat altui elev un semn obscen.

Elevul de opt ani, de la o școală gimnazială din Târgu Jiu se afla în stare de șoc, atunci când a fost luat de părinți, după terminarea orelor de curs. Tremura și le-a explicat părinților că un profesor a încercat să-i taie un deget.

Totul s-a întâmplat la ora de sport, când doi elevi din clasa a II-a și-ar fi arătat semne obscene. Atunci, unul dintre copii  a fost luat de un profesor, dus într-un birou, iar după ce a scos o foarfecă metalică dintr-o cutie, ar fi simulat că îi taie degetul băiețelului.

Părinții s-au plâns imediat conducerii școlii și inspectoratului școlar. Ambele instituții au deschis anchete.

Profesorul susține că totul a fost o glumă pentru a-i arată copilului ce se poate întâmpla dacă mai arată astfel de semne. Acestă "glumă" ar putea aduce traume copilului.

Polițiștii din Gorj s-au autosesizat și au început o ancheta penală.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close