Antena 3 CNN Actualitate Locale Elev din Târgu Jiu, prins de polițiști în timp ce consuma alcool la școală: "Avea două sticle de vin asupra lui"

Elev din Târgu Jiu, prins de polițiști în timp ce consuma alcool la școală: "Avea două sticle de vin asupra lui"

Un elev din Târgu Jiu a fost surprins de polițiștii locali în timp ce consuma băuturi alcoolice în incinta unității de învățământ.

Elev din Târgu Jiu, prins de polițiști în timp ce consuma alcool la școală: "Avea două sticle de vin asupra lui"
Sursa foto: Poliția Locală Târgu Jiu | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Oct 2023   •   19:25

Poliția Locală Târgu Jiu a anunțat, miercuri, că un elev de clasa a XII-a a fost prins în timp ce consuma băuturi alcoolice în incinta școlii.

"Un elev de clasa a XII-a a fost surprins de către polițiștii locali în timp ce consuma băuturi alcoolice chiar în incinta unității de învățământ.

Acesta a fost sancționat contravențional în conformitate cu prevederile Legii nr. 61 din 1991 Republicată pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială", a transmis Poliția Locală Târgu Jiu.

De asemenea, polițiștii locali l-au condus pe elevul de 18 ani la cancelaria liceului și au informat conducerea unității școlare în legătură cu aspectele constatate.

Citește și: O mamă din Botoșani, terorizată de propriul fiu. Planul pus la cale de bărbat pentru a se răzbuna după ce a scăpat din închisoare

"Băiatul avea absență în catalog la ora la care a fost găsit în curtea școlii și avea două sticle de vin asupra lui, una dintre ele fiind neîncepută", au mai precizat oamenii legii.

Potrivit Poliției Târgu Jiu, polițiștii locali verifică periodic toate unitățile de învățământ de pe raza municipiului Târgu Jiu pentru: combaterea consumului produselor din tutun în incinta școlilor; verificarea societăților comerciale amplasate în incinta unităților de învățământ; respectarea normelor de curățenie în școli.

×
Subiecte în articol: elev Târgu Jiu consum alcool
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close