Antena 3 CNN Actualitate Locale O elevă de 13 ani din Caransebeş, bătută de două adolescente lângă școală

O elevă de 13 ani din Caransebeş, bătută de două adolescente lângă școală

Polițiștii din Caraș-Severin au deschis un dosar penal după ce două fete de 13 și 14 ani au bătut o adolescentă. 

O elevă de 13 ani din Caransebeş, bătută de două adolescente lângă școală
de Georgiana Adam    |    13 Noi 2021   •   23:13

Incidentul a avut loc joi, lângă o școală din Caransebeș, iar victima are 13 ani.

"Minora de 13 ani a fost agresată fizic de celelalte două, pe fondul unor discuții contradictorii între acestea", au transmis polițiștii.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș.

De asemenea, a fost informată conducerea școlii.

"În legătură cu imaginile apărute în spațiul public, în care o minoră este agresată fizic de o altă minoră în timp ce mai mulți tineri asistă și filmează evenimentul, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin este împuternicit să facă următoarele precizări:

În urma vizualizării imaginilor, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Caransebeș s-au autosesizat și efectuează verificări în vederea stabilirii situației de fapt, identificării persoanelor din imagini și dispunerii măsurilor legale.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști din cadrul Poliției Municipiului Caransebeș și Biroului Siguranță Școlară al I.P.J. Caraș-Severin au fost identificate minorele implicate în eveniment, două dintre acestea în vârstă de 13 ani și cea de-a treia, de 14 ani.

La data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 15.00, minora de 13 ani a fost agresată fizic de celelalte două, pe fondul unor discuții contradictorii între acestea, evenimentul producându-se în proximitatea unei unități școlare din Caransebeș.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș.

De asemenea, a fost informată conducerea unității școlare, situația fiind în continuare monitorizată de către polițiști", se arată în comunicatul remis presei.

×
Subiecte în articol: bătaie şcoală Caras-Severin Caransebes
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close