Antena 3 CNN Actualitate Locale Eleva care a transformat scara blocului într-o adevărată operă de artă

Eleva care a transformat scara blocului într-o adevărată operă de artă

Eleva care a transformat scara blocului într-o adevărată operă de artă
Sursa foto: Foto: Facebook/Andreea Gabriela Tudor
07 Aug 2017   •   16:38

Andreea Gabriela Tudor a pictat scara unui bloc din Brăila. La doar 16 ani, adolescenta a transformat pereții într-o adevărată operă de artă, potrivit Obiectiv Vocea Brăilei.

Din dorința de a trăi într-un oraș mai vesel, Andreea Gabriela Tudor a schimbat complet atmosfera din scara blocului în care locuiește.

 „A început cu un elefănţel la soneria noastră. După aceea a desenat o cafea la vecina de alături şi până la urmă a desenat toţi pereţii”, a povestit mama tinerei.

Cu multă creativitate, Gabriela a vrut să schimbe imaginea gri a orașului în care trăiește. Și cum este în vacanța de vară și are mult timp liber, tânăra s-a pus pe treabă.

„De când eram mică mi-ar fi plăcut să fie mai colorat cartierul sau oraşul în sine şi, pur şi simplu, m-am gândit că acesta e un prim pas. (…) Am început să pictez la etajul 8, etajul unde locuiesc eu cu mama. Am lucrat cam o săptămână. Aveam şi zile când pictam de dimineaţă până seara, dar au fost şi zile în care am stat mai puţine ore”, a povestit adolescenta.

×
Subiecte în articol: eleva Brăila bloc scara
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close